Irvina bryter sitt kontrakt med den allsvenska klubben – klar för IK Rössö

2015 gjorde Orustfostrade Irvina Bajramovic 34 mål för division 1-laget IK Rössö vilket gjorde att Kopparbergs/Göteborg FC fick upp ögonen och värvade anfallaren. Väl i den allsvenska klubben har hon bitit ihop, trots att speltiden oftast uteblivit. Nu kommer ”Irre” fortsätta träna med GFC men har bestämt sig för att återvända till IK Rössö. Ett Rössö som inlett division 1 med 7 vinster på 7 matcher (!). 

Allsvenska matcher och meriter från det Bosniska landslaget. Orusttjejen Irvina Bajramovic kommer bli ett hett nyförvärv för IK Rössö.

Vilken är den främsta orsaken till att du bestämt dig för IK Rössö?
– Det handlar framförallt om uteblivet förtroende och speltid. Jag känner att jag behöver speltid för att utvecklas ytterligare. Jag kommer dock att fortsätta att träna några pass i veckan med Göteborg fram till sommaruppehållet och sedan får vi se vad som händer. Men det känns som att jag får en bra stimulans i det stora hela med bra träningar och speltid.

Fanns det andra alternativ än att återvända?
– Det finns klubbar som har visat intresse men just nu är Rössö det bästa alternativet med tanke på kontakten som jag har med Göteborg. Det är klart att jag har saknat tjejerna och det ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla igen.

Har du förhoppningar om att återvända till Göteborg eller allsvenskan?
– Det är klart att man vill tillbaka till den nivån. Om det sen blir Göteborg eller inte får framtiden avgöra men jag trivs väldigt bra i Göteborg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s