Dubbla smällar för SIF mot Trollhättan – Moa Åberg Jansenius till akuten

Inte nog med att SIF förlorade den svåra bortamatchen mot Trollhättans FK med hela 6-0. En av lagets viktigaste spelare, Moa Åberg Jansenius, skadade sig i den 82:a minuten och fick åka till sjukhuset med smärta i rygg och nacke. – Jag hade väldigt ont, sa SIF-spelaren som senare fick åka hem från Näl, rejält stel av smällen.

Stenungsunds damer går tungt i division 2 och nu kommer de få klara sig utan Moa Åberg Jansenius som fick åka ambulans efter TFK-matchen.

Vad var det som hände?
– Jag stod bakom en motspelare vid ett inkast för att se till att hon inte skulle kunde vända om, om hon fick bollen. Hon hoppar upp och skall nicka bollen och på något sätt skallar hon mig på högra sidan av örat. Efter det har jag fått återberättat att jag föll hårt ner i marken. Spelare sprang fram till mig och försökte lugna ner mig, för ingen hade riktigt förstått vad som hände. Men så fort de pratade med mig kändes det som att de skrek i örat på mig, vilket de absolut inte gjorde. Efter det började jag känna att det stramade ner mot ryggen. Jag kunde röra allting förutom nacke och rygg som gjorde väldigt ont.

Hur gick det sedan?
– Sedan ringde dem 112, så kom ambulansen. Jag fick en nackkrage och sedan in till Näl där det väntade ett helt team på mig för att undersöka mig. Då jag hade väldigt ont när jag kom in skickade de mig till röntgen. När röntgenbilderna kom visade det sig att jag inte hade någon fraktur och att varken rygg eller nacke hade tagit skada. Det var endast musklerna som tagit skada. Läkaren skickade hem mig och bad mig ta det lite lugnt och försöka vrida nacken och röra på mig så länge jag inte får ont. Nu avgör smärtan hur mycket jag kan röra på mig.

Hur känns det nu, dagen efter?
– Allt är bra men jag är väldigt stel och öm i nacke och rygg, konstaterar Åberg Jansenius som hoppas att första segern för säsongen kommer snart:
– Vi kämpar på och det känns som att det vänder för oss snart!

Inlägget sponsras av Team Sportia.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s