Sverige övertygar i Ryssland – så här tippar STO-tränarna inför slutspelet

Seger mot Sydkorea, förlust mot Tyskland och nu senast 3-0 mot Mexiko betydde gruppspelsseger för Sveriges herrlandslag i VM i Ryssland. Nu väntar Schweiz i åttondelsfinal i en match där vinnaren får möta antingen Colombia eller England lördagen den 7 juli. Hur kommer det då gå? Jag tror absolut att lagmaskinen Sverige kan gå långt. Ja, varför inte till semifinal eller final?! Men vad tror STO-tränarna om Sveriges chanser? Jag slängde iväg några sms och fick nästan svar av hela bunten!

Party-Janne, Granen, Berg o co har gått till åttondelsfinal i Ryssland. Nu väntar Schweiz!

Vad tror du om matchen mot Schweiz? Och om vi vinner, hur långt går vi?

Gunnar Bratt, Stenungsunds IF herr
”Jag tror att Sverige har en skaplig chans att ta sig vidare ytterligare. Fotboll på VM-nivå är dock nyckfullt när det gäller dagsform, skador och avgörande moment. Nyheten med videodomare spetsar till det ännu mer. Mitt tips är 2-1 mot Schweiz och därefter går de lag vidare som har flest spelare hela och friska. Varför inte Sverige?”

Karin From, Orust FC
”Jag tror absolut att vi kan slå Schweiz! Det var skönt att vi slipper brassarna. Sedan blir det spännande vilka det kan bli i kvarten men efter Mexikomatchen är jag sjukt optimistisk så jag tror att Sverige glider med till semin men där tar det stopp”

Christer Eraker, Stenungsunds IF dam
”Vi vinner med 1-0 och åker sedan ut i semi. Vi slutar trea, en liknande känsla som med 94-laget”

Ardi Thaqi, Ödsmåls IK
”Båda lagen är väldigt starka defensivt och jobbar ihop som ett lag men jag tror Schweiz har mer spelare med toppkvalité som gör att de vinner. Men lyckas Sverige vinna där med, så kan dem lika gärna vinna hela VM”

Ingvar Johansson, Henåns IF
”Jag tror att vi vinner med 2-1 men sedan är det nog stopp. Jag är helnöjd med vad de presterat hittills”.

Robin Olofsson, IFK Valla
”Jag tror på Sverige i åttondelen helt klart! Det kommer absolut inte bli någon bländande fotboll men på något sätt löser dem det och ger folket en kvartsfinal.
Väl där kan bli England och fråga mig inte hur, men får vi dem i kvartsfinal, då går vi vidare. Så jag säger seger på tisdag och utslaget i semifinal..om vi får England, annars ryker vi mot Colombia.”

Peter Tärneberg, Tjörns DFF
”Det luktar VM 1994! Jag tror att vi tar brons och kommer Emil Forsberg igång så kan det bli final. Marcus Berg behöver även han komma igång”.

Thomas Gustafsson, Skärhamns IK
”Jag tror att Sverige tar åttondelen till förlängning. Blir det straffar så vinner vi. Sedan åker vi ut i kvarten”

Ödsmåls Ardi Thaqi tror att Schweiz vinner åttondelsfinalen mot Sverige på tisdag.

Stefan Kristensson, Gilleby IF
”Jag tror att det finns en bra möjlighet att slå Schweiz. 2-1. Efter det tror jag att det är över för denna gången”

Peter Erixon, Vallens IF herr
”Jag tror att vi vinner över Schweiz men sedan tar det slut i kvarten”

Jörgen Öbom, Rönnängs FF
”Jag tror att vi vinner med 2-1 men i kvartsfinalen tar det stopp”

Ludvig Eriksson, Svenshögens SK
”Forsberg och Berg gör målen när vi vinner med 2-1 mot Schweiz. I kvarten möter vi England där det blir 1-1 och straffar där allt kan hända”

Kelly Relfsson, Morlanda GoIF
”Mot Schweiz är det 50/50 men självklart hoppas jag på vinst. Jag vägrar dock falla i fällan att blir det en ny 94-sommar. Men går vi vidare så är vi ju på rätt sida slutspelsträdet för att ha god chans att fortsätta överraska”

Robert Häger, Torp GoIF
”Jag tror på 2-1-seger mot Schweiz efter mål av Berg och Forsberg. Därefter får vi möta England i kvartsfinal där det är 1-1 efter fulltid och förlängning. Vi vinner på straffar där Augustinsson sätter avgörande. I semifinal blir Spanien för tuffa tyvärr med en snöplig 1-0 förlust. Dock i sann -94-anda vinner vi bronsmatchen mot Uruguay med 4-0. Mål av Berg, Granen, Forsberg och inhopparen Guidetti”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s