Äntligen drar det igång igen – Fotbollsbloggen tippar helgens matcher

Sommaruppehållet är över för de flesta lagen och en del har hänt. Rönnäng har dragit sig ur sexan, SIF hade inte spelare nog att vara kvar i division 2 och tvingades dra sig ur dem med. SIF har fått in Markus Johansson från Skärhamn – Ödsmål har letat sig norrut och värvat Ali Chit från Diaspora – Henån får en hemvändare i Nils Alexandersson och det verkar som att Sören Reuterwall, med meriter från division 1, spelar hösten med Stala/Myckleby. 

Helgen då! Jo, några spelar, några spelar inte. Här är utbudet, och vad jag tror om matcherna! Trevlig helg!

Stenungsund ligger på en fin femteplats men det är få poäng ner till bottenlagen. En vinst mot VIF hade suttit fint!

IKVÄLL
19.00 Herrestad-Valla division 4 Bohuslän/Dal
Jag jobbar med spelare i Herrestad och de verkar ställa ett bra lag på mattan mot Valla som gått tungt. HAIF är ett av lagen som många fruktar i denna serien, speciellt på Unda. Jag är rädd att siffrorna kan rinna iväg – 5-2.

19.00 Rosseröd-Skärhamn division 5 Bohuslän
Här hoppas de övriga topplagen på ett X och det kan mycket väl bli så! Lagen har tappat seriens skyttekungar (Mathias Carlsson och Markus Johansson) och där tappas det spets. Lagen kommer ta ut varandra och jag tror det kan bli målrikt – 3-3!
Ändrat! Enligt Rosseröds IK så kommer Mathias Carlsson troligtvis till start och då kan det bli skillnad – och då borde det vara lägre odds på RIK. Men, jag tror fortfarande på X!

LÖRDAG
14.00 Vänersborgs IF-Stenungsund division 2 norra Götaland
SIF ligger femma i tvåan men glappet till topplagen är för stort tyvärr. Nedåt är det jämnare och även om placeringen är okej efter våren så kommer varje poäng bli viktig, speciellt i såna här matcher där de möter ett lag som bara har 1 poäng mindre. Liknande match som förra helgen – 1-1.

14.00 Viken-Ödsmål division 4 Bohuslän/Dal
9-1(!) mot Gilleby. Ja, Ödsmål verkar inte ett dugg sämre, trots uppehållet, och det kommer inkasseras seger efter seger även i höst. Här har ÖIK chansen att hänga av ytterligare ett lag, och visst gör dem det – 2-6.

Det var helgens fyra matcher! Och ser ni vad jag ser? Inga matcher i STO-området, vilket så klart är tråkigt! Lycka till alla lagen, hoppas vi jobbar in 4 STO-vinster!

Detta inlägg sponsras av klockföretaget Lecharl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s