Munkedals skyttekung räds inte Ödsmål: ”De har några klass-spelare som räddat dem”

Ikväll kan Ödsmål nästan säkra en plats i division 3 nästa säsong. Skulle laget vinna seriefinalen mot Munkedal (Ödsmåls IP 18.30) så skiljer det 14 poäng mellan lagen. Då skulle Ödsmål ta sin 16:e seger på 16 matcher vilket givetvis vore helt otroligt och nästintill osannolikt. Men, det finns en kille, med 10 medspelare på planen, som vill bryta den där magiska trenden. Erik Andreasson, 11 mål för Munkedal i år, tror att det är ikväll det händer. Kvällen då Ödsmåls IK förlorar för första gången i år:  – Det är en jäkla tändvätska att de inte ska få gå obesegrade i serien.

Erik Andreasson, Munkedals skyttekung är fast besluten att Ödsmål inte tar 16:e raka ikväll. (FOTO:Lennart Hård).

Tycker du att Ödsmål är så bra som ”15-raka-bra”?
– Det är svårt att säga emot tabellen och att de är seriens bästa lag går inte att snacka bort. Men, jag tycker egentligen inte att de är 15-raka-bra. Ödsmål har ju vissa klass-spelare och det har nog räddat dem vissa matcher. Philip Andersson och Gustav Kjellström sticker ju ut. Men, vi såg i DM-matchen att vi kan slå dem.

Tror du att ni fortfarande kan vinna fyran?
– Det är ändå 11 poäng med 7 matcher kvar så det är nog inte realistiskt. Siktet får vara inställt på att säkra kvalplatsen så snart som möjligt. Även om vi skulle vinna ikväll har jag svårt att se Ödsmål tappa 9 poäng på sista 6 matcherna.

Trodde du innan säsongen att ni skulle vara så här nära en division 3-plats efter 15 omgångar?
– Målet var ju att vara med i toppen och slåss om det, så det var nog rätt väntat. Men Ödsmål var ju skyhöga favoriter redan på förhand så att dem skulle bli svåra att haka på kom inte som någon överraskning.

Hur slutar det ikväll då?
– Toppmatcherna är helt klart roligast att spela! Själv blir jag mest taggad, speciellt när det är vi som ligger efter och jagar. Hur det slutar? Ödsmål tar inte 16:e raka. Det räcker så, avslutar Andreasson.

Detta inlägg sponsras av STIGHTS.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s