Krönika: ”Vilken fantastisk fotbollslördag vi har att se fram emot!”

Känner ni det? Det börjar dra ihop sig. Den lokala fotbollssäsongen börjar gå mot sitt slut. Och det är då det pirrar som mest – då när alla serier ska avgöras.
Och mycket av det äger rum i helgen – Vilken fantastisk fotbollslördag vi har att se fram emot!

Var ska vi börja? Och vad ska man egentligen prioritera? Ska man åka hit eller dit eller både och?

Vad jag syftar på? Jo, jag ska göra det klart för er, vad det nu är som är så himla spännande. Det som enligt mig ”pirrar”.

Stenungsunds IF har en häftig match framför sig imorgon. Laget möter William Lundins FC Trollhättan som leder serien utan att ha förlorat en enda match.

Vi börjar med Ödsmål (ja, jag vet att jag skriver om dem för ofta..bla bla). Men nu kan det faktiskt bli ett slut på det. ÖIK har nämligen äntligen chans att vinna division 4 på lördag. Jo, det har ju varit klart sedan länge men nu kan vi få det på PRÄNT – Ni fattar – Vid 16.00 isch står ÖIK med guldhattar på och Ardi Thaqi skålar champagne med hela sitt kompisgäng. GRATTIS till en fantastisk säsong! 

Där hade ni ett alternativ för hur er lördag skulle kunna se ut – nämligen att få se skrikande, jublande grönvita spelare.

Ett annat alternativ är att åka till Lövängen.

Där står Stala/Myckleby med kniven på strupen 12.00 mot Svane och där Orust FC har chans att kliva in med en fot i division 1 tre timmar senare. Men ett lag som gärna förstör den festen är Vallens IF som vill uppnå ett viktigt mål med säsongen : Att nolla Orust FC. Tredje matchen mellan lagen 2018 kan bli tredje segern för Vallen som gärna fortsätter vinka till Orust nedanför sig i tabellen.

Vad har vi mer? Om det inte är intressant med varken Ödsmål, Stala/Myckleby, Orust FC eller Vallen?

Då rekommenderar jag slutligen ett besök till Nösnäsvallen 16.00. Stenungsund har förvisso inget att spela för och kommer sluta som ett mittenlag i division 2. MEN, William Lundin är på återbesök (kittlande!) och har med sig spelarna i FC Trollhättan som inte förlorat en match på hela säsongen. GISSA om formstarka SIF vill göra något åt det!

Trevlig helg, vad ni än hittar på!

/Simon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s